Att börja gymnasiet!

Det är i förväntan som något nytt kan få ta fäste. Som inför att börja studier på gymnasiet. Visst kan det vara vemodigt att lämna det trygga grundskolelivet med vänner och lärare som följt med sedan barnsben. Men den framtid som öppnas med gymnasiet kommer att stärka viljan att bli vuxen. Så mycket spännande som väntar genom möten med nya klasskamrater och lärare. Och det är i förväntan som förändringar tar fart och vi som jobbar på gymnasiet älskar att få vara med på alla dessa utvecklingsresor.

På torsdag 20 augusti stormar cirka 260 nya elever in i skolhuset på Kungsholmens västra gymnasium på Campus Konradsberg.

- Vi lovar att stå redo!

0 kommentarer

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Britta Wikman och är rektor på Kungsholmens västra gymnasium i Stockholms stad. Jag har lett utvecklingen av skolan sedan starten 2012 tillsammans med ett fantastiskt lärarteam. Jag kommer att blogga om det som händer på vår skola, om undervisning, pedagogik och didaktik, forskning, om vårt internationella arbete och utvecklingsarbete med att skapa en skola på en vetenskaplig grund och om alla underbara elever och deras engagemang i att vara med och skapa en skola där alla ska trivas och må bra!

0 kommentarer